Over Acquire

Acquire Publishing is de grootste uitgever op het gebied van Architectuur, Ruimte & Mobiliteit in Nederland. Met titels Straatbeeld, Verkeer in Beeld, Stedebouw & Architectuur, Platform BuitenSpelen, PARKEER24, B:ton, Nationaal Fietscongres en meer brengen we kennis(sen) bij elkaar. Ruim 35.000 professionals lezen onze magazines, discussiëren op de social media kanalen en bezoeken onze sites en evenementen.

Misschien ook interessant

Nationaal Voetgangerscongres 2018
Op 25 september is het Nationaal Voetgangerscongres. Het enige nationale congres dat zich richt op de voetganger. En niet zomaar de voetganger, de gelukkige voetganger is het uitgangspunt van dit congres. Gemeente Amsterdam is dit jaar gastheer. De gemeente heeft de voetganger hoog in het vaandel en voert er actief beleid op.

Het Nationaal Voetgangerscongres wil de voetganger hoger op de (politieke) agenda zetten, met u en andere vakprofessionals op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen. Hoe zorgen we ervoor dat de voetganger transformeert naar een gelukkige voetganger zodat wij er allemaal profijt van hebben?

www.nationaalvoetgangerscongres.nl